2.jpg

Bedrijfsprofiel

Al 27 jaar kan het Midden- en Kleinbedrijf bij Leegstra Automatisering terecht voor al hun wensen         op het gebied van automatisering. Of het hierbij nu gaat om installatie, onderhoud en ontwikkeling van netwerken of de aanschaf van geschikte software, u kunt altijd rekenen op een deskundig advies.

Door de enthousiaste, persoonlijke aanpak wordt gewerkt aan een goede relatie met de klant.
Om de klant gegarandeerd het beste resultaat te kunnen bieden, worden uitsluitend A-merken geleverd zoals Hewlett-Packard, Acer, Lenovo, Microsoft, Exact en Symantec. 
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van storingen en het integreren en migreren van verschillende systemen. Ook kan er voor gezorgd worden dat computersystemen meegroeien met uw organisatie.

Door middel van VPN-verbindingen kunnen bijvoorbeeld verschillende vestigingen aan elkaar gekoppeld worden en een Terminal Server kan werknemers de mogelijkheid bieden om zich thuis aan te melden op het bedrijfsnetwerk.


Een deskundige helpdesk staat altijd paraat om bij storingen te helpen en dat kan indien gewenst zelfs op afstand plaatsvinden. Bij Leegstra staat de klant altijd centraal en kunt u rekenen op een succesvolle samenwerking.