3.jpg

Diensten

Netwerkbeheer

U wilt kunnen beschikken over betrouwbare (bedrijfs)automatisering. Omdat computer-netwerken vaak complexe oplossingen bevatten, is een goede support noodzakelijk.

Leegstra Automatisering biedt een breed scala aan diensten om uw ICT-omgeving zo goed mogelijk te laten functioneren en verder te ontwikkelen.

Detachering en systeembeheer

Heeft u voor een korte of lange periode een systeembeheerder of netwerkspecialist nodig? Dan kunnen wij uw ideale partner zijn! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van storingen en het oplossen van problemen met uw netwerk. Beschikbaarheid en continuïteit van uw systeem staan bij ons voorop.

Systeemintegratie en -migratie

U wilt uw systemen met elkaar integreren of migreren (naar bijvoorbeeld Windows 2012 Server). Leegstra Automatisering heeft ruime ervaring op het gebied van migraties en kan u daardoor de helpende hand bieden tijdens het integreren van andere informatie- systemen.

Beheer op afstand

Leegstra Automatisering kan uw complete IT-infrastructuur op afstand beheren. Tevens kunnen wij, indien u dat wenst, elke gewenste werkplek in uw bedrijf overnemen, zodat wij uw medewerkers nog sneller van dienst kunnen zijn. Ook kunnen wij problemen van afstand detecteren, zodat dit een hoop problemen kan besparen.

Online Backup

Ook voor online backups kunt u bij ons terrecht.

Gratis proefaccount van 25 Gigabytes!

Probeer nu De Online Backup gratis en vrijblijvend 30 dagen met alle functionaliteiten. U heeft een quota van 25 Gigabytes. Dit is ruim voldoende om de functionaliteit te proberen die wij u bieden. Na 30 dagen kunt u nog 500MB opslaan, na 60 dagen wordt uw account (en uw gegevens) automatisch verwijderd.

Een proefabonnement verplicht u toch niets. U hoeft tijdens de aanvraag van een proefabonnement nog geen persoonlijke gegevens te verstrekken.

Geen opzegtermijn

Er is geen sprake van een opzegtermijn. U zit dus niet vast aan een jaarcontract.

Abonnement omzetten

U heeft gedurende uw proefabonnement de tijd om deze om te zetten naar een betaald abonnement. Dat kunt u op deze website doen. Nadat u een (proef)account heeft aangevraagd, ontvangt u een e-mail met daarin de gegevens om de backupsoftware te downloaden en te installeren.

Abonnementen aanvragen